Kampconferentie 2024 in De Betteld-Zelhem

FBGG-Kampconferentie 2024 – beleef ontspannen ontmoetingen in een rustgevende omgeving met inspirerende aanbidding en inspirerende diensten. Drie dagen vakantie wachten op ons om omringd door vrienden even het dagelijks leven te laten voor wat het is. Het recreatiecentrum De Betteld is met zijn veelzijdige aanbod daarvoor de ideale conferentieoase. . De Freikirchlichen Bund der Gemeinden Gottes (FBGG), onze Duitse koepelorganisatie is de organisator.

De bonte gezinssamenkomsten met aanbidding, lofzang, interviews en preken – die voor elke generatie wat bieden – zorgen voor ankermomenten voor de ziel. Hier kun je Jezus ervaren en even op adem komen. Workshops en seminars slaan een brug naar je eigen leven. Het gevarieerde aanbod biedt veel interessante input en inspiratie voor een vervuld leven. De voertaal is Duits met simultaanvertalingen indien nodig in het Nederlands of nog andere talen, indien nodig.

Er zijn speeltuinen en een geweldig programma voor de kinderen – met Harry Voß van de BibelleseBund, ondersteund door ervaren kinder- en jongerenwerkers uit onze gemeenten. Het buitenzwembad en de sportvelden wachten op tieners en jongeren om te chillen en zich te vermaken. De exclusieve jeugdcocktailavond en het “BUZEL”, het ‘Bundes-Zeltlager’ (tentenkamp voor de jeugd), beloven een cool samenzijn.

Voor alle anderen is er volop ruimte om met elkaar leuke dingen te doen, de omgeving te verkennen, een goed gesprek te hebben, te wandelen en koffie te drinken. Wie er zin in heeft kan in het meer zwemmen en op de ligweide genieten van de zon of de sterren – wat je maar wilt.
Drie woorden zullen ons door de conferentie dragen: tezamen. groeien. laten.
tezamen. – omdat we sterke punten in onze gemeenten met elkaar delen en voor zwakke punten oplossingen aanbieden. Acceptatie en vergeving creëren een krachtige verbinding.
groeien. – omdat we ons kunnen ontwikkelen door de leiding en liefde van Jezus. Zijn geest geeft ons oriëntatie en moed voor elke volgende stap.
laten. –want zijn koninkrijk komt niet door ons, maar door Zijn macht. We laten los wat ons tegenhoudt en laten toe wat Hij in beweging brengt.
Daarom wil het thema ‘tezamen. groeien. laten.’ zowel een bemoediging als tegelijkertijd een uitdaging zijn. Persoonlijk, als gemeenschap en als samenwerkende gemeenten willen wij in deze moeilijke tijden elkaar eraan herinneren dat Jezus onze toekomst kent. Dit werkt het beste als we elkaar zien en bemoedigen, naar elkaar luisteren en we elkaar zegenen.

FBGG-Kampconferentie 2024 – dat betekent tezamen. groeien. laten. wat God heeft voorbereid. Doe je mee?

Hier volgt een eerste programmaoverzicht ter informatie en als voorpret.
(onder voorbehoud / gedetailleerde informatie en wijzigingen volgen in de komende maanden tot de start van de conferentie)

Vrijdag 31 mei 2024
<17.00 uur  Inchecktijd
19.30 uur Kick-off event: TEZAMEN. groeien. laten. * Muziek: Band Freikirche Kreuzheide (Wolfsburg) * Moderatie: Petra Piater & Tillmann Frey * Preek: Marc Pietrzik * Officiële opening van de conferentie * Introductie van specifieke gasten/actieve deelnemers * Interviews over het avondonderwerp. * Parallel aan de dienst: kinderprogramma met Harry Voß en team
21.00 uur Diverse ‘late night’ programma’s – waaronder…
* Gemeenschap en ontmoeting met de kampconferentiefamilie
* Aanbidding zoals toen: beproefde muzikale klassiekers opnieuw geïnterpreteerd

Zaterdag 1 juni 2024
9:00 uur Ochtendoverdenking en aanbidding / lofprijs
9:15 uur pauze en inchecktijd voor degenen die zaterdag komen
9:30 uur Kampconferentie NIEUWS
9:45 uur Samenkomst: samen. GROEIEN. laten. * Muziek: Band Freikirche Kreuzheide (Wolfsburg) * Moderatie: Petra Piater & team * Preek: Tillmann Frey * interviews en getuigenissen over het onderwerp * Parallel aan de dienst: kinderprogramma met Harry Voß en team

Middag Een eerste overzicht:
* Ontmoetingspunt De Ark & BUZEL (jeugdtentenkamp) voor tieners, jongeren en jongvolwassenen
* Ontmoetingspunt aan het meer: activiteiten- en sportprogramma
Workshops, seminars, excursieaanbiedingen – exacte details volgen
* Houten bouwwereld met 20.000 houten bouwstenen
* opstartconcert van de Global Voices-tour in juni/juli 2024

19.30 uur Zegensamenkomst: samen. GROEIEN. laten.
* Muziek: Band WOB * Moderatie: Petra Piater/Tillmann Frey * Preek & Impulsen * Avondmaal & gelegenheid om te zegenen in verscheidenheid: gebed voor de zieken, voor nieuwe doorbraak, persoonlijke groei en meer.* Talkronde & hoopvol uitzien naar nieuwe GROEI.* Info over de Discipelschapsschool in Fritzlar * Parallel aan de dienst: kinderprogramma met Harry Voß en team.
21.00 uur Diverse ´late night´-programma’s – met o.a. een * Alcoholvrije cocktailavond voor jongeren – jong volwassenen * 75 jaar CBF (Bijbelschool’: foto’s, getuigenissen, verhalen en meer

Zondag 2 juni 2024
9:15 uur Ochtendoverdenking en aanbidding – Kampconferentie NIEUWS
9:30 uur pauze
9:45 uur Na 75 jaar CBF: dankbare terugblik & een moedige start in een nieuwe vorm
10.30 uur pauze
10:45 Slotsamenkomst: samen. groeien. LATEN.
* Muziek: Band WOB * Moderatie: Petra Piater & Tillmann Frey * Preek: Andreas Reinig * Afsluiting en zegening van de conferentie: door Raad van Oudsten.

De FBGG kampconferentie 2024 in De Betteld, Zelhem, in een notendop:
… gezinsvriendelijk en voor elke generatie: kinderprogramma met de houtbouwwereld van de ´Bibellesebund´, jeugdtentenkamp (BUZEL)
en cocktailavond (zonder!) voor jongeren en jong volwassenen, speeltuinen en sportvelden, meer en buitenzwembad (vanaf dit jaar met een extra NIEUW peuterbad) voor alle generaties.
… stevig geworteld worden in Gods Woord met bonte samenkomsten, aanbidding en lofprijs, workshops en seminars
… ontspanning op zijn best: samen op vakantie, ongedwongen samenzijn –kansen voor ontmoetingen zoveel als je wilt: leer nieuwe mensen kennen en zie oude vrienden weer
… met accommodaties voor elke smaak: kamperen (caravan- en tentplaatsen), verhuur van safari/glampingtenten en bungalows in verschillende uitvoeringen …en zoveel MEER!!!

Wij kijken er naar uit om jou/jullie te zien! De Betteld is: Go(e)d ontmoeten!

Inschrijven voor de Kampconferentie en tevens de overnachtingen en/of maaltijden boeken kan via de link hieronder. Ook voor daggasten en conferentiebezoekers die geen accommodatie in De Betteld willen boeken.

https://www.aanmelder.nl/149646/subscribe

Let op: De aanmeldsite is in het Duits. Hulp nodig? Mail: info@gemeentegods.nl. Vóór het gebruik van de knop ‘Anmelden und Bezahlen’ eerst alle meereizende personen één voor één aanmelden via de knop ‘Absenden und Zusätzliche Person hinzufügen’. Te boeken is ook eerder verblijf vanaf dinsdag. (t/m zondag). Speciale wensen (nummer van het huisje van de vorige keer etc.) kun je invullen in ‘Kommentare’. De Betteld stuurt daarna een mail over de mogelijkheden. Voor de typen huisjes zie: www.betteldzelhem.nl. De parkplattegrond vindt u ophttps://www.betteldzelhem.nl/plattegrond. In het boekingssysteem kun je alleen voor de conferentie boeken. Wil je langer blijven of eerder komen? Een kampeerplek is per dag bij te boeken via de website. Een chalet of stacaravan steeds voor een (mid)week vanaf maandag of vrijdag.

Daggasten met zelfverzorging (bv. via de snackbar) svp ook aanmelden, maar dan op info@gemeentegods.nl zodat we weten dat je komt!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *