Wil je gebed?

image902

Je ontvangt niets omdat je niet bidt, staat er in de Bijbel. Maar hoe bidden?

Jezus bemoedigt in ieder geval het samen bidden: Als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal Mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren. Waar twee of drie mensen in Mijn naam samen zijn, ben Ik in hun midden.

Heb je nood?

image903Via deze website willen we u of jou de mogelijkheid bieden om gebed te vragen.
Het maakt daarbij niet uit of je christen bent of niet en zo ja van welke kerk je komt.
We willen er zijn voor iedereen.

Je kunt een gebedsverzoek plaatsen, anoniem of persoonlijk en wij zullen samen de nood voor God brengen.
Langskomen kan ook, en als dat om de een of andere reden moeilijk is, willen we ook wel aan huis komen als het in deze omgeving ligt.

We helpen het liefst met zijn tweeën, tenzij één persoon, man of vrouw, wenselijk is.

Als gebedsgroep komen we iedere maandagavond samen en natuurlijk is iedereen van harte welkom (in Treebeek/Brunssum om 19:00 uur, in huiselijke kring). We zingen, danken en aanbidden God die avond en brengen daarna allerlei mensen en problemen voor Gods troon.

Ook zijn wij bereid te bidden voor genezingen en bevrijding van zaken die een mens kunnen beangstigen en gevangen houden. Ook reinigen van een huis door gebed doen we als er sprake is van vreemde verschijnselen.

image539We hebben allemaal God vaker wonderlijk zien werken en regelmatig gebedsverhoringen ervaren en willen graag dat iedereen die liefde van God (meer) leert kennen.

We willen gewoon graag dienen omdat God dat van ons vraagt. Dus voel je helemaal vrij om hulp te vragen. En natuurlijk niet vergeten even te vertellen als God bepaalde gebeden verhoord heeft. Want gedeelde smart is halve smart en gedeelde vreugd is dubbele vreugd!

Ons e-mailadres is: gebedsteam77@gmail.com